Dobbeltklik for at begynde at skrive

5 Stjernet

5 stjernet ophold med ro og romantik

Bryllupsfotografering tilbydes

Bryllupsfotografering tilbydes i og omkring Odense, København, Aarhus, på Fyn, Sjælland og Bornholm samt i Jylland og Dubai.

Vi har specialiseret os i bryllups- og portrætfotografering!

Igaard.dk er et portræt- & bryllupsfotograf firma fra Fyn bestående af 2 fotografer, der med mere end 100 bryllupper, har rigtig godt styr på en vielses detaljer, og vi elsker bryllupper og tilbyder både video og foto, også med drone optagelser.


Firmaet har base lidt syd for Odense, vi dækker dog naturligvis også Sjælland, Jylland & Bornholm og vi rejser gerne verden rundt for, at lave smukke bryllups billeder til jer, så om brylluppet er i Aarhus, København, Rønne, i udlandet som eks. Dubai, Italien, Spanien, Norge eller et helt ottende sted er ikke så vigtig for os, vi kommer nemlig meget gerne og fotograferer til jeres bryllup uanset den geografiske placering.

Bryllupsfotografering i udlandet eller i Danmark? Så er I kommet til det rette sted!
Vi fanger stemningsfyldte øjeblikke, og laver smukke, unikke, intime og ærlige bryllupsbilleder, som viser jeres kærlighed og glæde på en smuk og naturlig måde.

Skal bryllupet holdes i et forsamlingshus, være et slotsbryllup eller skal det være et bryllup i udlandet så som Dubai, Norge, Spanien, Skotland, Schweiz eller Toscana i Italien?


Der er ikke nogen forskel for os fordi, vi elsker bryllupper uanset hvor de afholdes henne!


For flere informationer kontakt os gerne eller besøg vores hjemmeside


Bryllupsfotograf | Portrætfotograf Jan Igaard

Krogsgårdsvej 54 - 5672 Broby


3056 4057 (ingen sms)


Email : [email protected]


Webside :  
http://igaard.dk/foto/bryllupsfotograf.html